69004251_475927993221224_3052937911629512704_n

Bij Altena Kennispunt staat op dit moment een kantoorruimte te huur van 12 m². Ideaal voor een kleine ondernemer of ZZP’er. Bij Altena Kennispunt ben je verzekerd van een eigen kantoorruimte, gezamenlijke keuken, gedeelde vergaderruimtes en voldoende parkeerplaatsen. 

Geïnteresseerd?

Vraag een vrijblijvende bezichtiging bij ons aan via:

Margot Duijster: md@topvast.nl of bel naar M: +31 (6) 57844288

Robert de Graaf: rdg@bxvankranenburg.nl of bel naar M: +31 (6) 51191434

Grote en kleine huurders bedenken, ontwikkelen, en ontmoeten elkaar in Altena Kennispunt.

Altena Kennispunt is een bedrijfsverzamelpand in Wijk en Aalburg.  Een diversiteit aan ondernemingen van een handelsbedrijf in technologie, webdeveloper,  ingenieursbureaus,  huiswerkbegeleiding, assurantiekantoor, administratiekantoor, makelaar, vastgoedbedrijven en maatschappelijke organisaties zoals Stichting Altena Kennispoort, vinden hun plek aan de Anjelierstraat te Wijk en Aalburg.

Zoek uw ruimte

Grote en kleine huurders bedenken, ontwikkelen, en ontmoeten elkaar in Altena Kennispunt. Behoort u tot die creatieve ondernemers? Dan heeft Altena Kennispunt alle ruimte voor u! Wij bieden niet alleen moderne kantoorruimten, maar ook opslagruimten en vergaderruimten. Het pand aan de Anjelierstraat is hét centrum voor de ondernemer.


Neem contact op

Wilt u meer informatie over huren in Altena Kennispunt? Neemt u dan contact op met ons op via Robert de Graaf (rdg@baxvankranenburg.nl+31 (416) 725050

Wij zijn u graag van dienst.

Te huur

Ruime kantoorruimtes

Diverse ruime kantoorruimtes staan te huur. Vraag naar de mogelijkheden.

Veel faciliteiten

Bij Altena Kennispunt beschikken alle huurders over de mooie faciliteiten van Altena Kennispunt. In het gebouw kun je gebruik maken van de conferentie zaal, de vergaderzaal en de keuken,

Kennis delen

Leer van de andere ondernemers bij Altena Kennispunt.