De ondernemers van Altena Kennispunt

AV EMEA

Audio Video Europe Middle-East and Africa- De handelsgeest van de regio gecombineerd met de ruime internationale ervaring zijn de basis van dit ambitieus bedrijf.

Bax & Van Kranenburg

Bax & Van Kranenburg is een zelfstandige en risicodragende projectontwikkelaar die zich richt op alle facetten van het ontwikkelingstraject van onroerend goed in de breedste zin van het woord.

Ermstrang

Bouwkundig ingenieursburo Ermstrang is een praktisch ingesteld en ambitieus bouwkundig ingenieursburo dat een compleet dienstenpakket aanbiedt voor particuliere en zakelijke klanten. Wij ontwerpen gebouwen, vragen vergunning aan en begeleiden de bouw, geheel compleet van A tot Z.

Stefan Timmer

Mijn naam is Stefan Timmer, ik ben een freelance webdeveloper en ik ben gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites en webshops. Daarnaast kan ik ingehuurd worden voor de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties.

Studierond

Krijg je het schoolwerk niet rond?

Laat je door ons aansturen.

Wij helpen je het roer in eigen hand te nemen

Studierond brengt je terug op koers !

TopVast

Vanuit ervaring en visie is TopVast in staat vroegtijdig kansen te signaleren. De potentiële ontwikkellocatie wordt middels een haalbaarheidstoets bestudeert op afzetmogelijkheden en maatschappelijke-, financiële- en bestuurlijke haalbaarheid.

Van der Straaten's Assurantiekantoor

Van der Straaten’s Assurantiekantoor is een onafhankelijk verzekeringskantoor en zelfstandig intermediair van RegioBank.

ViaJoop

ViaJoop is opgericht door Joop van Wijk, een gedreven Makelaar en Taxateur die begrijpt dat een huis voor mensen een thuis betekent. Hij zal er dan ook alles aan doen om het voor de klant zo goed mogelijk te regelen. Huizen behoren tot zijn grootste passie

Stichting Altena Kennispoort

Samen sta je sterker. Stichting Altena Kennispoort is daarom altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers, medewerkers vanuit de overheid, zowel provinciaal als lokaal, connecties met onderwijs en ondernemende burgers om deze partijen met elkaar te verbinden.

Wooms

Wooms levert websites, webshops, online marketing, software en drone video's. Kortom, alles voor uw online bedrijfsvoering en hebben voor elk budget een passende oplossing. Meedenken op strategisch niveau en het leveren van maatwerk oplossingen hoort hier bij.

Beleef Altena

Ontdek Altena met Beleef Altena. Op Beleef Altena vind je de beste verhalen, filmpjes en interviews uit de regio Altena. Een team van enthousiaste jonge mensen zorgt er wekelijks voor dat de websites en social media gevuld wordt met nieuwe content.

Vrouw & Altena

Ben jij een vrouw en werk of woon je in Altena? Ben jij geïnteresseerd in inspirerende verhalen van andere vrouwen of heb je zelf zo’n verhaal te vertellen? Dan is het netwerk van Vrouw & Altena echt iets voor jou!

AltenaWerkt

acatures voor Bijbaantjes, Stages, Afstudeerstages, Werkervaringsplekken voor en door jongeren uit Altena. Door dit digitale platform komen jongeren en werkgevers meer over elkaar te weten.

Altena Car Lease

Altena Car Lease biedt u alle mogelijkheden van leasing, op basis van Operationele Lease en Financial Lease. Voor elke vraag een oplossing. Samen komen we tot een passend, zuiver en inzichtelijk lease-advies.

Als Lease intermediair zorgen wij voor de meest geschikte aanbieding en voorwaarden. Het voordeel voor u is dat wij niet gebonden zijn aan een bepaalde leasemaatschappij. Wij gaan voor volledige ontzorging in de voor u beste mobiliteitsoplossing.

Orthowest

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms zijn er problemen bij een kind of jongere, die de ontwikkeling belemmeren. Bij Orthowest doen we diagnostiek naar leer- en/of gedragsproblemen en bieden we behandelingen om kinderen, jongeren en hun ouders te helpen.

Opzoek naar een werkplek in Altena?